Ochii tăi au aceeaşi culoare ca BMW-ul meu

Poveste adevărată. Stau şi eu liniştită la o masă, aştept. Şi apare cineva, dar nu era musai să apară. Un exemplar tipic. Nici n-a fost nevoie să se prezinte, avea numele tatuat pe braţ.

„Hmm, ochii tăi au aceeaşi culoare ca Bmw-ul meu”

În capul meu era „Pleaaase, kill me now”

Cum adică ce am cu Bmw-urile?! Nimic, vai. Nici măcar cu proprietarii lor n-am nimic.

Doar nu vreau să fiu agăţată de un Bmw. Nici la propriu, nici la figurat. Deşi dacă ar fi să mă agaţe cineva la propriu de o maşină, măcar ar fi una mişto. Una eventual neagră, măcar 300 hp.

În fine. Încerc de mult să-i înţeleg pe acei deţinători de Bmw-uri care claxoanează toate exemplarele de gen feminin de pe stradă. Preferaţii mei sunt cei care şi bagă-n a-ntâia, lasă geamul fumuriu jos şi-şi scot capetele lor tunse stil plăcintă şi ochelarii de soare Ray Ban(60% reducere) să vadă gagica oferta completă. Baieţii ăştia poartă de obicei cămaşă strâmtă să le pot vedea de pe trotuar pectoralii(făcuţi la sălă în ziua de picioare). Dacă sunt oameni cu frica lui Dumnezeu, şi sigur sunt, poartă la gât o cruce cât inima lor. Câte unu’ mai îndrăzneţ şi cu o serie de Bemve mai nouă, mai şi aruncă o replică-două. Atunci eu rămân fără cuvinte. Nu pot arunca maxime în momentul ăla pentru că n-are cine să le prindă.

Tocmai mi-am turnat cafeaua în pat. Şosete, pătură, plapumă. Acu’ va trebui să beau Tedi.

Revenind, eu mă întreb. Chiar există femei care să reacţioneze pozitiv la o abordare de genu’? Şi care ar fi reacţia pozitivă? Că reacţia mea e mereu neutră. Pur şi simplu ignor sau cel mult privesc inexpresiv. Ar trebui să merg la geamul lui călcând gingaş? Să zâmbesc inocent şi să scutur din gene? Să ridic fusta până la jumătatea coapsei? Şi dacă am blugi? Ar dura ceva, dar poate aş primi un bonus pentru efort.

Şi toţi baieţaşii de genu’ ştiu piesa aia de la Paraziţii cu Toate-s la fe e el. Nu există excepţie. Au încercat băieţii ăştia la un moment dat să ducă şi flori fetelor şi fetele nu i-au vrut, aşa că au ajuns la o unică şi simpla concluzie: toate gagicile-s pe interese, sugative de bani, excitate de emblema aia cu trei litere.

În momentul în care un astfel de deţinător de Bmw este la o distanţă prea mare de maşina lui, devine un căţeluş cuminte. Aproape de nerecunoscut. Doar cămaşa, freza şi crucea l-ar mai da de gol. Nu mai are nici claxoane, nici replici, nici priviri arogante. Maşina aia îi transformă mai ceva ca în Transformers. Totuşi, cheia Bmw-ului rămâne să le mai dea un minim de tupeu penibil. Sunt capabili oricând să ţi-o fluture pe sub nas sau să o arunce pe masă dacă vor să fie subtili.

Ar coborî un astfel de băiat să-mi deschidă portiera Bmw-ului? Da’ hai că devin obraznică. Nu îmi ajunge că aş sta într-un astfel de vehicul lângă un asemenea mascul? Care portieră? Ia să-mi ţin eu picioarele de gagică pe interes pe locul din dreapta şi să las obrăzniciile.

Poate iti place si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *